top of page

Urban Health Concepts ondersteunt en begeleidt zowel particulieren als ondernemers.

Op zoek naar een nieuw toestel, een workshop, service of onderhoud? We helpen u graag verder op een correcte manier. Een manier waarop u als klant centraal staat. 

Daarom hanteren wij dus ook een praktisch en eerlijk advies. Geen loze beloftes of grote woorden, wel praktische hulp in een verstaanbare taal. Een ondersteuning waar u als klant iets aan heeft.​

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij de nodige kennis en know-how om u op een correcte manier te ondersteunen.

We volgen de laatste trends en ontwikkelingen in de Fitness-, Sport- en Wellness-sector. Zo kunnen we onze klanten steeds op de hoogte brengen met nieuwe en vernieuwende ideeën.

Met onze eigen technische dienst houden we een goed overzicht en staan we dus ook garant voor een uiterst kwalitatieve en een goede allround support.

We staan garant voor een uitmuntende service en een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding voor onze producten en diensten.

Ons Gamma

Vibratietoestellen en trilplaten

Laat de fysica zen werk doen!

Met een trilplaat of vibratietoestel  train je verschillende spiergroepen. De vibraties van de trilplaat leiden tot een reflex van je spieren, waardoor je bloedcirculatie toeneemt. Op deze manier kan je dus je lichaam sneller en efficiënter trainen dan een reguliere manier zoals in de klassieke fitness.

Met een jarenlange ervaring in de service, sales en techniek van de trilplaten waaronder ook van het merk Power Plate beschikken we dus ook over de nodige know-how om u op een correcte manier verder te helpen.

Bent u op zoek naar zo een fantastisch apparaat, heeft u een herstelling nodig of gewoon een service en onderhoudsbeurt, contacteer ons dan snel

FieldPower

het revolutionaire trainingsapparaat

Hoe atletisch je ook bent, het menselijk lichaam heeft zijn beperkingen.

FieldPower: Een revolutionair trainingsapparaat dat uw grenzen verlegt.

Of je nu een professionele atleet bent die traint voor dat belangrijke spel of een fysiotherapeut die een revalidatieprogramma wil verbeteren, FieldPower zal de manier waarop je traint voorgoed veranderen.

De limiet bestaat niet

Meer kracht, meer explosiviteit, meer stabiliteit. FieldPower biedt een altijd aanwezige kracht tijdens elke sportspecifieke actie.

Verbeter behendigheid, stabiliteit, versnelling, verticale sprongkracht en meer met een bijna constante weerstand. De FieldPower maakt elk type beweging mogelijk met behulp van weerstand vanuit elke richting, vanuit elk deel van het lichaam. De mogelijkheden zijn eindeloos.

bottom of page