top of page

Urban Health Concepts ondersteunt en begeleidt zowel particulieren als ondernemers.

Op zoek naar een nieuw toestel, een workshop, service of onderhoud? We helpen u graag verder op een correcte manier. Een manier waarop u als klant centraal staat. 

Daarom hanteren wij dus ook een praktisch en eerlijk advies. Geen loze beloftes of grote woorden, wel praktische hulp in een verstaanbare taal. Een ondersteuning waar u als klant iets aan heeft.​

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij de nodige kennis en know-how om u op een correcte manier te ondersteunen.

We volgen de laatste trends en ontwikkelingen in de Fitness-, Sport- en Wellness-sector. Zo kunnen we onze klanten steeds op de hoogte brengen met nieuwe en vernieuwende ideeën.

Met onze eigen technische dienst houden we een goed overzicht en staan we dus ook garant voor een uiterst kwalitatieve en een goede allround support.

We staan garant voor een uitmuntende service en een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding voor onze producten en diensten.

Ons Gamma

Power Plate

Laat de fysica zen werk doen!

Met Power Plate  train je verschillende spiergroepen. De vibraties van de trilplaat leiden tot een reflex van je spieren, waardoor je bloedcirculatie toeneemt. Op deze manier kan je dus je lichaam sneller en efficiënter trainen dan een reguliere manier zoals in de klassieke fitness.

Met een jarenlange ervaring in de service, sales en techniek van de Power Plate beschikken we dus over de nodige know-how om u op een correcte manier verder te helpen.

Bent u op zoek naar zo een fantastisch apparaat, heeft u een herstelling nodig of gewoon een service en onderhoudsbeurt, contacteer ons dan snel

bottom of page